Κινηματογράφοι - Αλόμα (θερινός)


Όμορφος και προσεγμένος θερινός κινηματογράφος, στην καρδιά της Αργυρούπολης, πολύ κοντά στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, άρα και στην καρδιά της βραδινής ψυχαγωγίας της πόλης. Πολύ κοντά στον σταθμό του μετρό, εξασφαλίζει επίσης εύκολη πρόσβαση και για τους κινηματογραφόφιλους που δεν μένουν απαραίτητα στην περιοχή. Άνοιξε τις πόρτες του το 1964 και λειτουργεί χωρίς διακοπή, αλλά ανανεωμένος, μέχρι τις ημέρες μας, στην Α' Προβολή.


Η είσοδος του κινηματογράφου είναι λιτή και αποπνέει έναν συμπαθέστατο ρετρό χαρακτήρα, ενισχυμένη και από την αντιστοίχου ύφους νέον φωτεινή επιγραφή. Λίγα σκαλάκια επάνω από το φαρδύ πεζοδρόμιο όπου βρίσκονται και τα ταμπλώ με τις φωτογραφίες, θα συναντήσετε το ταμείο ακριβώς μπροστά σας, αλλά και το μπαρ στα αριστερά του, αμφότερα σε έναν μικρό χώρο υποδοχής. 


Αμέσως μετά, περνάτε στην ευρύχωρη και φιλόξενη αυλή της Αλόμας, όπου σας περιμένουν οι αναπαυτικές πολυθρόνες σε δύο μπλοκ, με τρεις κάθετους διαδρόμους. Σε ένα απαλό γκρι χρώμα και τοποθετημένες επάνω σε χαλίκι, προσφέρουν άνετη θέαση προς τη μεγάλη κτιστή οθόνη. Την ακόμα μεγαλύτερη άνεσή σας εγγυώνται και τα πολλά τραπεζάκια που βρίσκονται διάσπαρτα στον χώρο, ο οποίος περικυκλώνεται ευχάριστα από πρασινάδες και φυλλωσιές. Η προβολή είναι ψηφιακή DCP με ολοκάθαρη εικόνα, ενώ ο ήχος είναι στερεοφωνικός surround, πλούσιος, σε καλή ένταση και ευκρίνεια.

Αλόμα

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, θεατρικών παραστάσεων, τηλεοπτικών σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)